Servidor Mapas

Servidor Mapas

 Mapa de la Web 2.0

Convidats en línia

We have 1 guest online

Associats


Lost Password?

Sindicación

Autoformació DIM-Espiral - Propera sessió eBooks
Written by Espiral   
Tuesday, 17 November 2009

Everaldo Coelho and YellowIconEspiral, conjuntament amb altres grups i entitats, organitza cada any un programa de sessions d'autoformació destinades a docents per tal d'oferir l'oportunitat de compartir experiències i aprendre amb experts sobre l'ús de les TIC i les TAC en educació.

Durant aquest curs 09/10 s'han organitzat tres sessions amb el grup d'investigació DIM Didàctica i Multimèdia de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Aquestes sessions s'imparteixen de manera altruista per part dels formadors i formadores i pretenen mostrar, en tres hores, l'essencial d'un tema per tal que les persones assistents puguin seguir aprenent de manera autodidacta.

Els llibres electrònics: eBooks.

Dimarts 1 de desembre de 2009, 18.00 h.

El llibre electrònic, conegut també com a ebook, és la versió electrònica o digital dels llibres en paper de tota la vida. Els e-books utilitzen com a suport per la seva reproducció o lectura un lector o programari, que cal que estigui instal·lat en el disc dur del nostre ordinador.

Continguts de la sessió:

 • Els llibres electrònics: introducció històrica.
 • Com llegir un llibre electrònic.
 • Diferents models: models actuals i futurs.
 • Fonts de llibres electrònics.

Enllaços d’interès: http://guim.net/ebooks/readers.html

Formador: Jordi Guim

Data: dimarts 1 de desembre de 2009
Horari: 18.00 a 20.45 hores Facultat de Pedagogia UAB – Edifici G – Aula 4. Com arribar-hi?


Requisits dels assistents: Inscripció obligatòria a través d'aquest formulari.


Data límit d'inscripció: 29 de novembre de 2009

 

Inscripcions:
Les inscripcions es realitzaran a través del portal ciberespiral.net i s'obriran 20 dies abans de la data de la sessió. La inscripció a aquestes sessions no comporta cap cost i està oberta a tothom que hi pugui estar interessat.

Els socis i les sòcies d'Espiral tindran preferència quan el nombre de participants sigui superior a l'aforament que ens permeten l'aula i els equips. Així mateix, les sessions que no arribin a un mínim de 10 participants, quedaran anul·lades.


Responsables Autoformació DIM-ESPIRAL:

Mariona Linares - This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it
Catina Bujosa - This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it

 
Nou número de Bits Espiral Virtual
Written by Espiral   
Monday, 16 November 2009

1Us convidem a llegir el nou número de Bits Espiral Virtual, el qual ve carregat d'informació sobre novetats i actes de l'associació, com per exemple el nou postgrau que presenta la UOC amb Espiral, o l'anunci de la nova ràdio i el nou canal de televisió de l'associació.

A més a més, durant aquest darrer mes d'octubre, va tenir lloc la junta anual d'Espiral, on es van debatre tots els temes que afecten a l'associació i als socis i sòcies (formació, innovació, àrees funcionals...). Us presentem un extracte d'aquesta trobada, i us convidem al vídeo que il·lustra la reunió.

Per acabar, i com sempre, la Maria Domingo ens presenta l'entrevista, en aquest cas a Narcís Vives, tant en format text com en vídeo.

Us hi esperem!

 
Espiral celebra el seu 20è aniversari amb un gran èxit
Written by Espiral   
Wednesday, 11 November 2009

20aniversari

La celebració del 20è aniversari d'Espiral va ser tot un èxit. Va haver una alta participació de persones assistents i convidades, d'entre les quals un bon número eren socis i sòcies i professionals destacats en el sector de l'Educació i les TAC.

 

Vam poder veure unes presentacions de qualitat que van mostrar una mirada amb perspectiva cap als darrers 20 anys de la mà d'una visió optimista i de prospecció cap al futur de l'associació.

Alguns dels continguts que es van tractar van ser els següents:

 

Read more...
 
Seminari virtual sobre el llibre digital
Written by Azu Vázquez   
Sunday, 08 November 2009

1

 

Entre el 18 de novembre i el 16 de desembre la UOC impartirà un interessant seminari anomenat “El llibre digital: el nou repte per al professorat”.

 

Els continguts de la proposta seran els següents:

Els nous dispositius de la nova aula: el llibre de text digital, la pissarra digital i el portàtil de l’alumne.
Reflexió compartida sobre el que comportarà aquesta introducció massiva de les TIC a l’aula, tant pel que fa al docent com a l’alumnat.
Ventall de recursos, tècniques de cerques i estratègies d’ampliació de domini de caràcter digital. Magatzems, fòrums, blogs i espais comuns per compartir experiències, inquietuds, troballes, etc., que poden traspassar-se a l’aula.
Programari i tècniques per endinsar-se en la capacitació digital. Eines Web 2.0, presentacions multimèdia (Jimdo), blogs, etc.
Reflexió final a partir dels descobriments dels recursos que la Xarxa posa al nostre abast.

Si voleu més informació, podeu trobar-la fent clic aquí.

 
Campanya de recollida de material informàtic
Written by Espiral   
Sunday, 08 November 2009

a

 

Des de l'àrea funcional Espiral solidari i sostenible volem organitzar una campanya de recollida de material informàtic obsolet, aquest que va quedant pels centres i no sabem què fer-ne perquè ens sap greu llençar-lo però no trobem mai el moment de donar-li una altra utilitat.

 

Ens hem posat en contacte amb la Fundació FIAS, que a través del projecte Ecoxips desenvolupa accions orientades a la inserció laboral de joves en risc en el camp de les TIC.

Una de les seves línies d'actuació es la mediambiental, mitjançant la recollida d'equips informàtic antics per a la seva reparació i reintroducció en el mercat, i la classificació dels components no reutilitzables per al seu reciclatge.

El projecte té també una dimensió social: la introducció dels equips en el mercat de segona mà, adreçat a la població amb menys possibilitats d'entrar en contacte amb les tecnologies.

 L'actuació, de moment, seria en dues zones:

*Reus-Tarragona.

*Barcelona i la seva àrea metropolitana.

 

Abans de concretar les dates i els detalls de la campanya, necessitem tenir una idea aproximada  de la quantitat d'ordinadors i aparells que es podrien reunir. D'això depén, per exemple, com s'organitza el tema de la recollida i el transport. Ecoxips té un barem de tarifes per a serveis de recollida que depén de la quantitat i qualitat dels equips. Si són reutilitzables (Pentium IV o equivalents) pot ser zero. La resta té a veure amb el volum i la distància.

Si teniu interès en la proposta i el vostre centre es troba en una de les dues zones esmentades, ompliu aquest formulari abans del 30 de novembre.

Tan aviat com tinguem les dades us les mostrarem a partir d'aquest portal.

Per fer consultes o suggeriments, envieu un missatge a This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it .

 

1
 
20è Aniversari
Written by Espiral   
Wednesday, 30 September 2009

Logo 20è aniversari

- INSCRIPCIONS FINS AL 4 DE NOVEMBRE!!! -

L'Associació Espiral, Educació i Tecnologia, compleix enguany 20 anys de la seva fundació. Per aquest motiu, tenim prevista la realització d'una Jornada especial de celebració d'aquesta efemèride i seria per a nosaltres un plaer comptar amb la teva presència.

Així doncs, com a President i en nom de l'Associació, et convido a aquesta Jornada que tindrà lloc dissabte dia 7 de novembre de 2009, al CaixaForum Barcelona.

El programa previst de l'acte és el següent:

 • 9.00 h Acollida i acreditació dels i de les participants.
 • 9.30 h Inauguració i salutació del Sr. Francesc Colomé, secretari de Polítiques Educatives del Departament d'Educació.
 • 10.00 h Conferència ‐ col∙loqui: Prospectiva de l’educació mediada amb tecnologia: reptes i oportunitats, a càrrec de Genis Roca.
 • 11.30 h Descans i cafè.
 • 12.00 h Espiral: des de la seva fundació mirant al futur amb optimisme.
 • 13.00 h Acte de reconeixement als membres de l'Acta Fundacional i als presidents i presidentes d'Espiral i les juntes directives de l'associació.
 • 14.00 h Clausura i comiat.
 • 15.00 h Dinar de germanor de socis i sòcies a l’hotel Ayre.

Esperant poder comptar amb la teva companyia aprofito per saludar‐te ben cordialment,

Juan Miguel Muñoz

President

Confirma, si us plau, la teva assistència omplint aquest formulari d’inscripció. Gràcies!

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 15 - 21 of 100
© 2013 Espiral, educació i tecnologia
Joomla! es Software Libre distribuido bajo licencia GNU/GPL.