Postgrau Innovació i ús creatiu de les TIC en educació UOC-Espiral PDF Imprimir E-Mail
Escrito por Esther Subias   
Friday, 04 de September de 2009
logo_postgrau_web.jpgLa introducció de les TIC a l'aula no es redueix a la utilització de determinades eines i aplicacions per part del docent, ni a l'accés a Internet del qual poden gaudir els alumnes. Utilitzar les TIC en educació vol dir fer-ne un ús que s'adeqüi als objectius proposats, de manera que doni resposta a les necessitats educatives que ens plantegem a l'escola.

La seva integració amb finalitats educatives s'ha de planificar de manera estratègica, tenint en compte el seu potencial i les possibilitats de millora dels processos educatius que comporta el seu ús. Els professionals de l'educació hem de ser capaços de generar innovació per a la millora de l'ensenyament i l'aprenentatge mitjançant l'ús de les TIC.

Per això neix aquest Postgrau i per això la UOC i Espiral s’han aliat en aquest projecte, per sumar plegats, per apropar experiències, coneixement i entusiasme.

Teniu més informació al web del postgrau.

Els socis i sòcies d’Espiral tenen un 17% de descompte sobre el preu oficial i els interessats i les interessades podeu demanar més informació i/o us podeu matricular trucant al telèfon 902 372 373 o enviant un correu electrònic a: Esta dirección de correo electrónico está protegida contra los robots de spam, necesita tener Javascript activado para poder verla indicant a l’assumpte del missatge: Postgrau UOC-Espiral

I si voleu conèixer en detall la proposta formativa del Postgrau UOC-Espiral podeu consultar el programa emés en directe el pasat dissabte dia 5 de setembre a les 18.00 a RadioWeb2.0. Gaudireu amb les explicacions que coordinadors i formadors i formadores ens van oferir al voltant de la seva estructura i metodologia, el programa formatiu, els objectius, el professorat i els materials en una agradable tertúlia: escolta el programa fent clic en aquest enllaç .

 
< Anterior   Siguiente >
© 2013 Espiral, educació i tecnologia
Joomla! es Software Libre distribuido bajo licencia GNU/GPL.