Roda de premsa ITWorldEdu PDF Imprimir E-Mail
Escrito por Bits-ESPIRAL   
Friday, 03 de October de 2008
ITWORLDEDU 2008 REUNIRÀ Als SECTORS EDUCATIU I DE NOVES TECNOLOGIES PER A TROBAR NOUS MODELS QUE INCORPORIN PLENAMENT LES TIC EN L'EDUCACIÓ
 
Image 

Barcelona, 26 de setembre de 2008. - Barcelona acollirà entre els dies 29 i 31 d'octubre l'ITworldEdu 008, el primer gran punt de trobada cap a l'excel·lència de la tecnologia educativa entre la indústria i els serveis educatius de tots els àmbits, amb la finalitat de buscar conjuntament solucions que permetin potenciar les TIC en l'educació.


ITWorldEdu (ITWE) ha estat presentat avui en el Centre Internacional de Premsa de Barcelona per Jordi Bosch, Secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya; Joan Badia, Director General d'Innovació del Departament d?Educació de la Generalitat de Catalunya; Jordi Roca i Carles, Director de la Ciutat del Coneixement de l'Ajuntament de Barcelona; Josep Morell, Comissionat de la presidència per a les TIC i la Societat de la Informació de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona; Josep Menéndez, Director General del CETEI-Fundació Joan XXIII; i Josep A. Macia, representant de les empreses impulsores.

Professionals i directius dels sectors educatiu i tecnològic es donaran cita en l'ITWorldEdu, en unes jornades on s'exposaran més de 40 casos d'èxit d'experiències reals de tecnologia educativa: formació i aprenentatge, gestió organizativa i comunitat educativa 2.0.

Amb la participació de reconeguts experts internacionals i nacionals, el cim es convertirà en l'espai on poder analitzar en profunditat la tecnologia educativa en altres països, així com les tendències de futur del sector de les TIC en l'àmbit de la formació i de l'aprenentatge.

En les conferències plenarias de l'ITWorldEdu participaran M. S. Vijay Kumar, Director i vicedegà primer de l'Oficina d'Innovació i Tecnologia Educatives de l'Institut Tecnològic de Massachussets (MIT); Nancy Knowlton, Directora Executiva Cofundadora de SMART; Jordi Adell, Professor de l'àrea de Didàctica i Organització Escolar del Departament d'Educació de la Universitat Jaume I, on dirigeix el Centre d'Educació i Noves Tecnologies; i Francesc Pedró, gerent del Centre.

 
< Anterior   Siguiente >
© 2013 Espiral, educació i tecnologia
Joomla! es Software Libre distribuido bajo licencia GNU/GPL.