Editorial PDF Imprimir E-Mail
Escrito por Bits-ESPIRAL   
Tuesday, 08 de May de 2007

Editorial


Hola amics i amigues,

De nou som amb tots vosaltres a través d'aquest número de Bits, i ho fem ja molt-molt a prop de la nova Jornada Espiral. Com bé sabeu, aquesta Jornada tindrà lloc els dies 8 i 9 de juny i estarà dedicada a la web 2.0, essent també el marc de presentació i lliurament del I Premi Edublogs, que ha tingut una fantàstica acollida.

Què trobareu a aquest número?
Bé, fa uns mesos va haver un canvi a la Junta de l'associació, de manera que l'iniciem amb una entrevista al nou president, Juan Miguel Muñoz, que ens explicarà el projecte en el qual estem tots participant. Per cert, aquí teniu l'enllaç a l'entrevista que recentment li van fer a Ràdio 4.

Els articles compten amb les contribucions de Pepa Valdevira, amb el projecte europeu DIGITEACH, i de l'equip del CATEDU (Gaspar Ferrer, Rosa Pérez i David Romero) que ens presenten el portal Arablogs i l'eina per a la creació i gestió de blocs educatius. Bea Marín i Mercè Martínez ens parlen d'un recurs que ens pot ser de gran utilitat, del.icio.us, que ens serveix també per a inaugurar una nova secció, "Explorant la xarxa. Una visió didàctica dels recursos", que substitueix l'anterior de "Webs recomanats".

A la secció d'articles seleccionats hem inclòs la traducció d'un treball publicat originàriament a innovate on line i que hem cregut d'interès, especialment perquè desenvolupa idees sobre l' "oralitat secundària" en relació amb els wikis.

A partir d'aquest número anirem incorporant versions bilingües dels articles, en català i en castellà. Una altra novetat és la possibilitat que comenteu els diferents apartats de la publicació per, entre tots, fer-la més rica. Animeu-vos a participar!

Esperem que aquest nou número resulti del vostre interès. Com sempre, ja sabeu que Bits està a disposició de tots els socis i sòcies d'Espiral per tal que compartiu les vostres experiències i reflexions. Podeu enviar les vostres contribucions a Esta dirección de correo electrónico está protegida contra los robots de spam, necesita tener Javascript activado para poder verla

Esperem les vostres opinions!

Irene Martínez

Maig de 2007 

 
Siguiente >

Assemblea 2010

assemblea2010_banner130px

Educ@party

Expoelearning

IV Edublogs!

 edublocs_banner160px.jpg

Postgrau UOC-Espiral

Postgrau UOC-Espiral

L'Escola!

banner_escolahivern.jpg
© 2013 Espiral, educació i tecnologia
Joomla! es Software Libre distribuido bajo licencia GNU/GPL.